torsdag 24. februar 2011

Hei på dere!

Hei!
Jeg heter Petter. Pappa skriver bøker om meg. I bøkene vil du følge meg gjennom forskjellige opplevelser som jeg har. Jeg er en liten gutt for alderen, men det tar jeg igjen ved å være rask å springe og hoppe høyt. Dessuten fins det jo alltid ting å stå på. Selv synes jeg at jeg er god i fotball, men jeg er usikker på hva andre synes, for de store guttene erter meg og kaller meg for ”Lille hvite Pele”. Det synes jeg ikke er artig.
Nok om det. Jeg vil presentere to av de andre som også ofte er med i fortellingene mine. Det er Karl Ivar og Kim. Karl Ivar er tynn og over et hode høyere enn meg. Han er min bestekamerat, selv om han ofte lurer litt på hva jeg tenker på, eller med som han sier.
Kim er artig. Han finner ofte på rare ting og er nesten like rask som meg. Han mener han er raskere, men han snubler ofte, derfor vinner jeg når vi løper om kapp. Kim er sta og vil alltid ha rett. Han vil til og med ha rett etter at vi har bevist at han tar feil. Det kan være litt slitsomt. Det er vel derfor han ikke er bestekameraten min.
Pappa har bestemt at vi skal ha en blogg her. Det er fordi jeg har en mening om så mye rart. Det er noen av disse meningene han vil hjelpe meg med å skrive her.
Jeg håper du vil få det artig og spennende sammen med oss når du leser bloggen her, eller fortellingene fra Petters verden. Det er hyggelig om du legger igjen en kommentar og forteller andre om meg.